Saturday 18 September 2021

Alles over Dordrecht

Verdachte verwondt man en wordt aangehouden

27 oktober 2011

DORDRECHT -Een 49-jarige man uit Dordrecht is op 26 oktober in zijn woonplaats aangehouden op verdenking zware mishandeling van een eveneens 49-jarige man uit Dordrecht. Het slachtoffer zou door de verdachte in zijn hand gestoken zijn, waarbij de snijwond in het ziekenhuis gehecht moest worden. De twee hadden om een futiliteit ruzie gekregen, die al snel ontaarde in een worsteling, waarbij de verdachte een mes gebruikt zou hebben. De man werd op de Lange IJzerenbrugstraat door een diensthondgeleider aangetroffen. Doordat hij mogelijk nog in het bezit van het mes was, trok de agent zijn wapen, wat hij niet hoefde te gebruiken. Ook de politiehond hoefde niet te worden ingezet, want de verdachte liet zich rustig aanhouden. Hij is in verzekering gesteld.


Deel dit bericht met je vrienden!