Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Band Boost 2012: bands voorrondes bekend

26 oktober 2011

DORDRECHT - De 20 bands die de voorrondes van Band Boost 2012 in de Popcentrale mogen komen spelen, zijn bekend. Ze zijn in vier categorieën ingedeeld, te weten pop, pop / rock, Loud (hard) en Metal. In elke categorie moet er één winnaar komen die door een jury gekozen worden en één publiekswinnaar. De publiekswinnaars moeten dan in een halve finale van Band Boost het weer tegen elkaar opnemen om een plek in de finale van te veroveren. De jurywinnaars mogen direct door naar de finale. Tot en met de halve finale vindt Band Boost plaats in de Popcentrale, daarna verhuist de wedstrijd naar Bibelot voor de finale. 

Band Boost is een talentenjacht voor beginnende bands uit de regio. Het prijzenpakket bestaat uit onder andere studiotijd in de Prosound Studio, diverse promotiemiddelen, workshops en optredens in onder andere de Popcentrale en Bibelot. Bands als "Meet the Storm" en "The Death Letters" wonnen eerdere edities van de Band Boost en verdienden daarmee onder andere grote optredens op Wantijpop en Parkingpop.
 
Meer informatie over Band Boost 2012 kun je vinden op www.popcentrale.nl. 
Deel dit bericht met je vrienden!