Thursday 23 September 2021

Alles over Dordrecht

Wethouder Jasper Mos plaatst tegel tweede ster Keurmerk Veilig Ondernemen

24 oktober 2011

DORDRECHT - Eind maart 2011 ontving de Ondernemersvereniging Oud Krispijn de tweede ster van het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). Op donderdag 27 oktober 2011 plaatst wethouder Jasper Mos de bijbehorende tegel ter hoogte van de Brouwersdijk 149.

De ster is uitgereikt door het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) vanwege de constructieve samenwerking tussen ondernemers, gemeente, brandweer en politie om de veiligheid in de winkelgebieden van Oud Krispijn te vergroten. En met succes. Zo blijkt uit onderzoek van het HBD dat meer ondernemers zich altijd veilig voelen in en om de winkel.
 
Continue samenwerken
De samenwerkende partijen komen een aantal keer per jaar bij elkaar om nieuwe maatregelen te formuleren en nieuwe aandachtspunten te constateren. Wanneer de samenwerking over twee jaar nog steeds succesvol is, kunnen de ondernemers van Oud Krispijn de derde ster van het Keurmerk Veilig Ondernemen behalen.

Lees meer over:

kvo krispijn oud vernieuwt
Deel dit bericht met je vrienden!