Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Twee mannen aangehouden voor diefstal diesel

22 oktober 2011

DORDRECHT -In de nacht van vrijdag op zaterdag 22 oktober zijn twee mannen uit Dordrecht (20 en 21 jaar) aangehouden op verdenking van diefstal van diesel. De politie kreeg die nacht een melding dat een voertuig zich verdacht ophield bij een vrachtwagen die geparkeerd stond aan de Maasstraat. Toen agenten een kijkje gingen nemen kregen zij het vermoeden dat de diesel uit de vrachtwagen gestolen was. Later die nacht troffen de agenten aan De Essen het betreffende voertuig met daarin de twee mannen aan. In de auto vonden zij ook een jerrycan met diesel. Hierop is het tweetal aangehouden en meegenomen naar het bureau. De jerrycan en het voertuig zijn in beslag genomen.

Lees meer over:

diefstal maasstraat aangehouden
Deel dit bericht met je vrienden!