Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Drietal aangehouden op verdenking van winkeldiefstal

21 oktober 2011

DORDRECHT - De politie heeft donderdagochtend 20 oktober drie mannen (resp. 19, 21 en 22) zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van diefstal. Agenten zagen het drietal diverse winkels in- en uit gaan aan de Bagijnhof waarbij zij zich verdacht gedroegen. Toen de mannen de agenten in de gaten kregen, zetten ze het plots op een lopen. De agenten zetten de achtervolging in en wisten twee van hen staande te houden aan de Spuiboulevard. De derde wed aan de Achterom staande gehouden. Bij het controleren van de tassen die de mannen bij zich hadden troffen de agenten diverse goederen aan die van diefstal afkomstig waren. Hierop is het drietal aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau. De mannen zijn in verzekering gesteld.

Deel dit bericht met je vrienden!