Thursday 23 September 2021

Alles over Dordrecht

Groot nieuws volgt op 1008 AM Middengolf Oekrainehuis

20 oktober 2011

DORDRECHT -Op de middengolf wordt vanaf 31 oktober regelmatig doorgeschakeld naar Dordrecht en wel het Oekrainehuis. Een bericht van groot Nieuws radio 1008 AM:

 

Derde Oekraïnehuis weer live bij GrootNieuwsRadio

dinsdag 20 september 2011

Onze partner Dorcas bouwt dit jaar het derde Oekraïnehuis. Dit keer staat het huis in Dordrecht. GrootNieuwsRadio is erbij en doet iedere dag verslag van de belevenissen van de vier bewoners. Door middel van Oekraïnehuis, wat een replica is van een huisje zoals dat wordt bewoond door de allerarmsten in Oekraïne, vraagt Dorcas aandacht voor de Voedselactie. Het huisje wordt van 31 oktober tot en met 5 november betrokken door vier jongeren. De week eindigt met een spetterend concert van LEV samen met rapper Stephan Mul. Dit concert wordt helemaal uitgezonden op GrootNieuwsRadio.

 

Lees meer over:

groot nieuws radio
Deel dit bericht met je vrienden!