Thursday 23 September 2021

Alles over Dordrecht

Leerlingen EBS Eden schitteren in voorstelling WoridVision@School

17 oktober 2011

DORDRECHT - Leerlingen van EBS Eden hebben afgelopen dinsdag 11 oktober hun beste beentje voorgezet tijdens een voorstelling van WoridVision@School. In een overvolle zaal lieten de kinderen op het podium hun talenten zien. WorldVision@School werd georganiseerd door de ontwikkelingshulporganisatie World Vision. Leonie van den Berg heeft de avond begeleid.

 Licht uit, spot aan. In de Kerk van de Nazarener waren alle stoelen bezet toen afgelopen dinsdag 11 oktober de voorstelling van WorldVision@School begon. Tijdens de 2 uur durende voorstelling over de rechten van het kind, lieten de leerlingen hun talenten zien. Zingen , dansen, rappen, acteren en presenteren, alles kwam ten tonele. Het applaus na afloop van de show namen de kinderen trots in ontvangst. De voorstelling was een groot succes.
 
Tijdens de voorstelling werden ook filmpjes vertoond. Daarin werd duidelijk dat niet alle kinderen genieten van een onbezorgd leven. "Ik zou zo graag willen leren, ik zou zo graag willen spelen, ik zou zo graag me geen zorgen hoeven te maken over vies water, ik zou zo graag, ... " zegt Teddy, 10 jaar uit Oeganda. Om Teddy en andere kinderen te kunnen helpen was er tijdens de pauze een stand van World Vision aanwezig. 
 
Bezoekers kregen hier informatie over het sponsorprogramma. Een aantal ouders voegden direct de daad bij het woord en sponsoren nu samen met hun gezin een kind via World Vision. Zij zien het ècht mogelijk is om hoop te brengen in het leven van een kind in een ontwikkelingsland.
 
World Vision werkt er hard aan dat de rechten van het kind uiteindelijk voor alle kinderen ter wereld gelden. Want ook kinderen in armoede verdienen een leven dat helemaal tot bloei komt. De kinderen van EBS Eden hebben dat dankzij de voorstelling WorldVision@School helemaal begrepen.

Lees meer over:

world vision ebs
Deel dit bericht met je vrienden!