Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Nieuwe nederlaag voor Damclub Dordrecht

17 oktober 2011

DORDRECHT - Ook dit seizoen is DC Dordrecht er in de nationale Hoofdklasse B niet in geslaagd punten te behalen tegen Van Stigt Thans 2. Na een snelle overwinning van Anton Kosior waren de verwachtingen hoog, maar deze werd slechts gevolgd door een zelfde resultaat van Nico Knoops. Daar tegenover stonden nederlagen van Randy Horne, Fred Roedolph en invaller Hans Vleghert. Vooral de nederlaag van Fred was pijnlijk omdat hij opgaf in een remisestand. De overige 5 partijen eindigden allen in remise waaronder weer hele knappe van de jeugdspelers Job en Pim Arts. Eindstand 9-11 in het voordeel van de Schiedamse bezoekers. Topscorer van DC Dordrecht op dit moment is Nico Knoops met een maximale score van 6 uit 3. 

DC Dordrecht 2 kon het in de 2e klasse D ook niet bolwerken tegen Van Stigt Thans 3. Tegenover remises van Wout Kroonen, Simon Rompa en David Visser werden maar liefst 7 nederlagen genoteerd met als gevolg een zware 3-17 nederlaag. 

Lees meer over:

dammen damclub dc dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!