Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Drie aanhoudingen na mishandeling

16 oktober 2011

DORDRECHT -In de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 oktober kreeg de politie melding van een vechtpartij op het Centraal Station. Hier troffen agenten een groep jongeren aan, waaronder een 17-jarig meisje uit Dordrecht. De groep had ruzie gehad met een andere groep waarbij het 17-jarige meisje door meerdere personen in elkaar geslagen zou zijn. Ook een van de aanwezige jongens zou klappen hebben gehad. Aan de hand van het signalement hielden agenten een 18-jarige jongen uit Papendrecht, een 18-jarig meisje uit Papendrecht en een 18-jarige jongen uit Bleskensgraaf aan. Allen zijn ingesloten voor verhoor. De politie onderzoekt de zaak.


Lees meer over:

vechtpartij centraal station
Deel dit bericht met je vrienden!