Thursday 16 September 2021

Alles over Dordrecht

Politie stopt onderzoek dodelijk verkeersongeval N3

14 oktober 2011

DORDRECHT - De politie heeft het onderzoek naar het dodelijke verkeersongeval van 17 september op de N3, waarbij een 50-jarige motorrijder uit Dordrecht om het leven kwam, afgerond. De politie heeft diverse getuigen gesproken, camerabeelden bekeken en technisch onderzoek aan de motorfiets en op de plaats van het ongeval verricht. Er zijn geen aanwijzingen gevonden die op een aanrijding met een ander voertuig duiden. Ook zijn geen aanwijzingen gevonden die wijzen op een misdrijf.

Het is de politie ondanks diverse getuigenoproepen en speurwerk achter de schermen niet gelukt in contact te komen met de bestuurder van een grijze sportauto die ten tijde van het ongeval in de buurt van de motorrijder zou hebben gereden. De recherche trekt op grond van het onderzoek de conclusie dat het om het leven komen van de motorrijder waarschijnlijk het gevolg is van een eenzijdig ongeval. De politie heeft de nabestaanden inmiddels op de hoogte gesteld.


Deel dit bericht met je vrienden!