Thursday 23 September 2021

Alles over Dordrecht

Meesterverteller Pim Konijnendijk geeft boekje uit ter gelegenheid van Kinderboekenweek

14 oktober 2011

DORDRECHT - Vandaag heeft Meesterverteller Pim Konijnendijk het eerste exemplaar van zijn boekje ‘Superhelden’ uitgereikt aan Lisa Prent. Zij is de winnares van de tekenwedstrijd waaraan 1500 leerlingen van de basisscholen van H3O hebben deelgenomen.

Pim Konijnendijk stond bij deze kinderen in hun geheugen gegrift. Hij heeft jarenlang als een soort superinvaller gewerkt op alle scholen van H3O. Daar vertelde hij dan zijn zelfverzonnen verhalen.

Dit is de eerste uitgave van Pim Konijnendijk waar waarschijnlijk nog vele zullen volgen. Hij heeft zich namelijk voorgenomen om, nu na zijn pensioen, al zijn verhalen op te gaan schrijven. Daarnaast geeft hij vertel-workshops aan leerkrachten.

Deel dit bericht met je vrienden!