Friday 17 September 2021

Alles over Dordrecht

FC Dordrecht trekt de regio in

13 oktober 2011 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - FC Dordrecht gaat het komend najaar de regio in om bij amateurverenigingen invulling te geven aan voetbaldagen en sportevenementen. In het kader van de samenwerking met het amateurvoetbal op het eiland van Dordrecht bezoeken selectiespelers op uitnodiging de verenigingen voor gasttrainingen en presentie op voetbalactiviteiten.

Dinsdag 18 oktober zullen spelers van het eerste elftal aanwezig zijn bij “Kindercentrum Wereldkids” bij de SC Amstelwijck. Een tweedaags evenement dat ik het staat van sport en spel voorkinderen vanaf 4 jaar.

Op woensdag 19 oktober zullen selectiespelers gastrainingen verzorgen op de open voetbaldagen van RCD en Emma.

Daarnaast speelt de A-, B- en C-jeugd op doordeweekse avonden vriendschappelijke wedstrijden. Voor boekingen van evenementen en vriendschappelijke wedstrijden, kan men een mail sturen naar ariejan.wallaard@fcdordrecht.nl

Deel dit bericht met je vrienden!