Thursday 23 September 2021

Alles over Dordrecht

Nominaties gevraagd voor ZAP-award

13 oktober 2011

DORDRECHT - U kent ze vast wel. Die aardige man die blikjes opruimt in het park. De buurvrouw die de stoep veegt voor de hele buurt. Die vrijwilliger die het afval verwijdert van het sportveld. Duurzaamheidscentrum Weizigt zet deze vrijwilligers graag in het zonnetje tijdens de ZwerfAfvalPakkers-Award (ZAP-award). Kent u iemand die een opsteker verdient? Nomineer hem of haar dan voor 22 november.

U kunt een ZwerfAfvalPakker (ZAP-per) nomineren door een e-mail te sturen naar weizigt-nmc@dordrecht.nl ter attentie van Saskia den Ouden. Vermeld in uw e-mail de naam en adresgegevens van de genomineerde en de reden van nominatie. Vergeet niet ook uw gegevens te vermelden. Bellen kan ook: 078-770 82 00.

De uitreiking van de ZAP-award vindt plaats op donderdag 8 december. De winnaars ontvangen van de wethouder duurzaamheid een speldje. Ook de winnaars van voorgaande jaren zullen aanwezig zijn bij de feestelijke uitreiking. Na de uitreiking kunnen de ZAP-pers tips, kennis en ervaringen uitwisselen tijdens diverse activiteiten.

De ZAP-award is onderdeel van het programma “Gewoon Doen”. Onder dit motto pakt de gemeente Dordrecht de zeven grootste ergernissen van de inwoners van Dordrecht aan, zoals bekladding, vernieling, rommel op straat en hondenpoep. 

Lees meer over:

zap zwerfafval.vrijwilliger
Deel dit bericht met je vrienden!