Thursday 23 September 2021

Alles over Dordrecht

Witten Haen toernooi schaakpromotie

12 oktober 2011

DORDRECHT -Het Witten Haen-schaaktoernooi heeft nu circa dertig mensen op de deelnemerslijst staan. Volgens penningmeester Kees van 't Hoff kunnen zich nog twintig schaakliefhebbers opgeven bij het toernooi op 19 oktober.  De formule is vertrouwd: iedereen kan op eigen niveau spelen en het is gelijk schaakpromotie.

De schaaktraditie begon vijf seizoenen geleden.

Over het evenement de volgende informatie:

 

Over al weer het elfde Witten haen schaaktoernooi op de kalender van de RSB! Lunchroom den Witten haen verleent alle medewerking in de Gijs van Aardennezaal aan de Groenmarkt in Dordrecht. Inmiddels hebben zich al achttien mensen opgegeven, maar volgens traditie geven de meeste mensen zich op als het oktober is. Het is de bedoeling om iedereen zoveel mogelijk op een eigen niveau te laten spelen, dus worden er drie groepen gevormd!

Het aardige is, dat er soms mensen zijn die enkele dagen vrij nemen om zowel mee te kunnen doen in Dordrecht als in Gouda, een dag later! Dat blijft een goed voornemen natuurlijk en verder worden weer mensen verwacht, die ruimer in de vrije tijd zitten of schoolvrij hebben!

woensdag 19 oktober 2011, 11e Witten Haen Toernooi

 • Plaats: Dordrecht
 • Locatie: Lunchroom Den Witten Haen, Gijs van Aardennezaal, Groenmarkt 19b Dordrecht
 • Aard en speeltempo: 7 ronden rapid 20 min pppp
 • Aanvangstijdstip: 10.00 uur prijsuitreiking 16.30 uur
 • Prijzenfonds: waardebonnen
 • Inschrijfgeld: € 5,- aan de zaal
 • Aanmelden: c.d.vanthoff@upcmail.nl
 • Contactpersoon: Kees van 't Hoff, Varkenmarkt 54 3311 BR Dordrecht(organisatie clubs Dordrecht/Gert Zwartjes, Willige Dame/Hans Berrevoets, Sliedrecht/Mark van Hulst en Zwijndrecht/Kees van 't Hoff)
 • Telefoon: 078-6141418 / 06-22933649
 • e-mail: c.d.vanthoff@upcmail.nl
 • internetpagina: www.tomsschaakboeken.nl
 • Bijzonderheden: max 50 deelnemers, vol=vol, speciale schaaklunch à € 8,50 opgeven bij aa
Deel dit bericht met je vrienden!