Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Gemeente gaat niet bezuinigen op combinatiefunctionarissen

12 oktober 2011 (door Hans Huisman)

DORDRECHT -De gemeente Dordrecht vindt de combinatiefunctionaris, die in dienst is bij één werkgever, maar ook werkzaam is in onderwijs, sport en/of cultuur, zo belangrijk dat zij alle functies blijft handhaven. Door een wijziging in de landelijke regeling had Dordrecht de keuze om het aantal combinatiefuncties terug te brengen.

De combinatiefunctionarissen vervullen een belangrijke rol in de uitvoering van het sportbeleid. Ze maakt het voor Dordrecht mogelijk om de verschillende ambities op sportgebied bij elkaar te brengen.

Van modern sportaanbod op de club tot kennismakingslessen in het onderwijs. Sportverenigingen worden versterkt doordat ze zich verder kunnen professionaliseren en krijgen de mogelijkheid om maatschappelijke taken en topsportambities op te pakken. Daarnaast is er door de combinatiefunctie een uitgebreid sportaanbod in de wijken en in het primair- en voortgezet onderwijs, afgestemd op de doelgroep.

Lees meer over:

sportbeleid
Deel dit bericht met je vrienden!