Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Geen gewonden bij brand in woning

11 oktober 2011

DORDRECHT - Door nog onbekende oorzaak is in een woning aan de Isaac da Costastraat op 10 oktober brand uitgebroken. Op het moment van het uitbreken, 10.28 uur, was niemand thuis en er raakte ook niemand gewond. Aan de brand ging kennelijk een harde knal vooraf. De brand was niet uitslaand, maar richtte wel grote schade aan. Mogelijk ontstond de brand bij een verwarmingketel. Die optie zal mogelijk door medewerkers van de Unit Forensische Opsporing bevestigd of uitgesloten kunnen worden. Voordat zij echter naar binnen kunnen, zal de woning eerst  door de Omgevingsdienst geïnspecteerd moeten worden. Er bestaat namelijk gevaar voor instorting.

Lees meer over:

brand isaac costastraat
Deel dit bericht met je vrienden!