Thursday 16 September 2021

Alles over Dordrecht

Verraste meneer Meijer wint de LED TV van Lijbrandt Glasvezel

10 oktober 2011

DORDRECHT - Het enige dat z'n vrouw hem verteld had was dat hij op 3 oktober om tien uur 's morgens thuis moest zijn. De uitreiking van de Samsung LED TV, die hij met het afsluiten van een Lijbrandt Glasvezel abonnement had gewonnen, kwam dus als een volslagen verrassing.

De aanleg van glasvezel in Dordrecht is al een heel eind gevorderd. Lijbrandt vond het daarom tijd om eens een leuke actie te doen met een TV-verloting. Iedereen die tijdens de actieperiode een Lijbrandt abonnement af heeft gesloten voor zeer snel en stabiel internet, telefonie, radio en televisie (zowel digitaal als analoog, interactief én in HD kwaliteit) maakte kans op deze Samsung TV.

De familie Meijer had geluk en met deze nieuwe LED TV kunnen ze nog meer van hun abonnement gaan genieten. Kijk voor meer informatie over Lijbrandt op www.lijbrandt.nl/dordrecht.

 

Lees meer over:

tv glasvezel led lijbrandt
Deel dit bericht met je vrienden!