Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Aanhoudingen na ruzie en bedreiging

8 oktober 2011

DORDRECHT -De politie heeft vier aanhoudingen verricht in een onderzoek naar ruzie en bedreiging. Op vrijdag 7 oktober 2011 kwam de melding van een vechtpartij bij de Leerparkpromenade in Dordrecht. Op het moment dat agenten daar kwamen reed er een auto weg waarvan de bestuurder een verwonding boven zijn oog had.

Deze 20-jarige man uit Breda vertelde dat hij was geslagen door enkele jongemannen. Hij had een wieldopsleutel gepakt uit zijn auto en ging daarmee op zoek naar de jongens. De ruzie had te maken met een eerder conflict met een 19-jarige vrouw. Deze gaf aan dat zij bedreigd werd door de 20-jarige man. Agenten hielden hem daarom ook aan en na onderzoek ook drie jongemannen uit Gorinchem van 21 (2x) en 28 jaar die verdacht worden van mishandeling van de 20-jarige man.

Deel dit bericht met je vrienden!