Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Nienke Visser zondag als filmster op TV Rijnmond

7 oktober 2011

DORDRECHT - Nienke Visser, ook bekend van de website www.hoedenenzo.nl, is zondag op TV Rijnmond in een film te zien. Zij heeft naast banden met 's-Gravendeel ook wortels met Dordrecht. Nienke en Hessel Visser zijn ook bekend met de wereld van de eens zobekende soos YIN tegenover de Grote Kerk in Dordrecht.

Daarom deze info:
Eindelijk is het zover. Een jaar na de opnamen  in ’s-Gravendeel en Rotterdam verschijnt de film waarbij Nienke Visser de rol vervult van echtgenote van de hoofdrolspeler Henk van Alen op TV-Rijnmond.

De eerste uitzending is op zondag 9 oktober om 17.15 uur en vervolgens telkens een uur later tot maandagmiddag 16.15 uur.

De film duurt 35 minuten. Een verslag van de première is te vinden op: www.hoedenenzo.nl/interviews-en-krantenartikelen-over-hoeden.html

Lees meer over:

film Yin
Deel dit bericht met je vrienden!