Thursday 16 September 2021

Alles over Dordrecht

Geldautomaat vernield: politie zoekt getuigen

5 oktober 2011

DORDRECHT - Onbekenden hebben in de nacht van 4 op 5 oktober een geldautomaat aan de Planetenlaan vernield. Rond 02.10 uur kwam bij de politie de melding binnen van een harde klap waarna diverse mensen naar de politie belden. Ter plaatse bleek dat een daar gelegen geldautomaat vernield was en dat de daders gevlogen waren. Ze maakten niets buit. Getuigen zagen de daders in onbekende richting op bromfietsen wegrijden. De Unit Forensische Opsporing heeft de op geldautomaat en in directe omgeving naar eventuele sporen onderzocht. 

Wie getuige van de vernieling is geweest en nog niet met de politie heeft gesproken, wordt verzocht alsnog contact op te nemen. Men kan bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) of anoniem: 0800-7000 (gratis).
 

Lees meer over:

vandalisme politie
Deel dit bericht met je vrienden!