Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Coffeeshop Indica moet deuren sluiten

5 oktober 2011

DORDRECHT - Coffeeshop Indica moet op woensdag 5 oktober 2011 de deuren sluiten. Dat is het gevolg van de uitspraak van de voorlopige voorzieningenrechter. Op 20 september 2011 heeft burgemeester Brok besloten dat Indica per 5 oktober moest sluiten, omdat zijn exploitatievergunning vervallen is. Hiertegen heeft Indica bezwaar gemaakt. De voorlopige voorziening was aangevraagd om het handhavingsbesluit te schorsen zodat Indica mag blijven exploiteren.  

Als de coffeeshop niet zelf de deuren sluit, zal de gemeente handhavend optreden. Dat betekent dat er fysieke maatregelen worden getroffen om de coffeeshop te sluiten
 

Lees meer over:

coffeeshop indica
Deel dit bericht met je vrienden!