Saturday 18 September 2021

Alles over Dordrecht

Griffier Dordrecht nieuwe voorzitter Vereniging van Griffiers

4 oktober 2011

DORDRECHT - Merel van Hall is door de leden van de Vereniging van Griffiers (VvG) - via een unanieme beslissing - benoemd tot voorzitter. Dit besluit is genomen tijdens de algemene ledenvergadering op 30 september. Ze volgt Jaap Paans op, die ruim vier jaar voorzitter is geweest van de VvG.

Er is voor Merel van Hall gekozen, omdat zij naar de mening van de leden scherp is op de inhoud en de verbindingen kan leggen die nodig zijn om als vereniging te kunnen blijven groeien. Ook heeft ze de juiste drive en passie voor het vak en de ontwikkeling daarvan.

In haar dankwoord gaf de raadsgriffier van Dordrecht aan de benoeming eervol te vinden. Zij zal de functie van voorzitter vervullen in combinatie met haar griffierswerk.

Lees meer over:

vvg Merel van Hall griffiers
Deel dit bericht met je vrienden!