Monday 27 September 2021

Alles over Dordrecht

Politie zoekt getuigen van poging beroving

4 oktober 2011

DORDRECHT - De recherche in Dordrecht zoekt getuigen van een poging beroving die op 3 oktober rond 04.45 uur bij het Keizershof plaatsvond. Op dat tijdstip gooide het 22-jarige slachtoffer vuilnis weg bij de wijkcontainer op de hoek van de Keizershof-Korte Kalkhaven. Een onbekende man pakte haar plots van achter vast en duwde haar naar een steeg tussen de Keizershof en de Prinsenstraat: de Keizershofstraat. Daar eiste hij onder bedreiging waardevolle spullen van haar.

De vrouw had echter niets van waarde bij zich. De man liep na een paar minuten onverrichterzake weg in de richting van het Keizershof, waarna het slachtoffer een auto hoorde wegrijden. Ze liep lichte verwondingen aan haar rug op.  De politie zoekt getuigen van deze poging beroving. Wie op 3 oktober rond of vóór 04.45 uur iets verdachts heeft gezien of bijvoorbeeld een auto heeft zien wegrijden, wordt verzocht contact met de recherche in Dordrecht op te nemen. Dat kan via 0900-8844 (lokaal tarief) of anoniem via 0800-7000 (gratis).

Deel dit bericht met je vrienden!