Monday 27 September 2021

Alles over Dordrecht

Agressieve man aangehouden

2 oktober 2011

DORDRECHT - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 23-jarige man uit Dordrecht aangehouden op het Papeterspad in die plaats. De man had zich misdragen in een horecagelegenheid in de Dolhuisstraat.  Hij was daar en had een eigen fles alcoholische drank bij zich. Die werd hem afgenomen door de beveiliging. Daarna veranderde het gedrag van de man en werd hij agressief naar klanten. Hierop werd de verdachte eruit gezet. Daarbij sloeg hij een van de beveiligers in het gezicht.

Hierop werd de politie gealarmeerd en een aangifte opgenomen. De verdachte moest op straat door de agenten met gepast geweld onder controle worden gebracht. Hij reageerde zeer agressief en bedreigde en beledigde de agenten. Ook zij hebben hiervan aangifte tegen hem gedaan. De man is ingesloten voor verhoor.

 

Lees meer over:

aggresieve man politie
Deel dit bericht met je vrienden!