Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Cliëntenraad Albert Schweitzer ziekenhuis schenkt 5000 euro aan meest gastvrije initiatief'
29sep 2011

Cliëntenraad Albert Schweitzer ziekenhuis schenkt 5000 euro aan meest gastvrije initiatief

DORDRECHT -De Cliëntenraad van het Albert Schweitzer ziekenhuis heeft de ‘ASz Gastvrijheidprijs 2011’ in het leven geroepen. Tussen 1 en 31 oktober kunnen patiënten en bezoekers, maar ook medewerkers en specialisten, een afdeling of persoon voordragen voor de prijs. Het gaat erom dat de zorgverlener(s) of medewerker(s) een bijzondere prestatie heeft/hebben geleverd op het gebied van patiëntvriendelijkheid en gastvrijheid.

De winnaar ontvangt tijdens de nieuwjaarsreceptie van het ziekenhuis een aandenken en mag 5000 euro besteden binnen de eigen werkomgeving, om patiëntvriendelijkheid nog verder vorm te geven.

De Cliëntenraad wil hiermee op positieve wijze de stem van de patiënt laten horen én een bijdrage leveren aan het verder verhogen van de gastvrijheid van het ziekenhuis, dat zelf ook dit doel nastreeft. De prijs kan terechtkomen bij een individuele zorgverlener, maar ook bij een afdeling.

In de jury zitten burgemeester Antoin Scholten van Zwijndrecht, topkok Ad Janssen van Hotel Bellevue, Elise Koekkoek van de koepelorganisatie van cliëntenraden LSR en Anke Jeroense en Jules Wilhelmus, beiden lid van de Clliëntenraad van het Albert Schweitzer ziekenhuis.

De voordrachten kunnen vanaf 1 oktober worden ingediend op de website van het ziekenhuis: www.asz.nl

In het ziekenhuis wordt met posters en flyers gewezen op het bestaan van de prijs.Deel dit bericht met je vrienden!