woensdag 8 december 2021

Alles over Dordrecht

Geloof en humor gaan samen bij Jozua

19 september 2011

DORDRECHT - Geloof en humor gaan volgens velen niet samen. Maar dat het christelijke geloof wel degelijk ook humor heeft, laat God in de bijbel op diverse manieren zien. Evangelische Gemeente Jozua laat dit op zaterdag 8 oktober zien als er een heus cabaretfestival plaats vindt in hun gebouw aan de Sikkelstraat 2.

’s Middags is er voor de kinderen de voorstelling ‘Tijger Ontsnapt’ waarin Jo de Rijck, een Belgische cabaretier, de kinderen zal meenemen op een spannende zoektocht. Een verhaal over vriendschap, vergeving en hoe je er alles aan doet om je vrienden te helpen. De voorstelling begint om 14:00 uur.

Ook in de avond zijn er bijzondere optredens. Timzingt (ex-Voorwaar) presenteert mooie liedjes die je zeker zullen raken. Jo de Rijck is een entertainer in hart en nieren die zijn publiek altijd weer weet te verbazen. En Sonja de Graaff weet jong en oud te prikkelen met haar bijzondere en vaak hilarische gedachtenspinsels. Een afwisselende avond dus die gepresenteerd wordt door Remy van Keulen.
Aanvang: 20:00 uur

Voor meer informatie en het reserveren van kaarten zie www.jozua.nl

Lees meer over:

jozua sikkelstraat
Deel dit bericht met je vrienden!