woensdag 30 september 2020

Alles over Dordrecht

Wethouder Sleeking ,,opent" expositie met bijzondere bank in Stadskantoor

16 september 2011

DORDRECHT - In de hal van het Stadskantoor van Dordrecht komt een bijzondere zitbank, een zogeheten chitchatbank voor zeven personen. Deze bank wordt dinsdag 20 september officieel in gebruik genomen.

Diezelfde dag is de opening van een kleine expositie in de hal van het Stadskantoor, met schilderijen van twee nieuwe Dordtenaren die vorig jaar hebben meegedaan aan een Wegwijsdag in het kader van de inburgering.

Tevens hangen er werken van kinderen die hebben meegedaan met Place d'Ary. De opening van de expositie en de ingebruikname van de bank wordt verricht door wethouder Piet Sleeking om 19.15 uur, voorafgaand aan de raadsvergadering in het Stadskantoor.

Lees meer over:

stadskantoor sleeking
Deel dit bericht met je vrienden!