zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Trust officiële sponsor DMHC Hockeyschool

16 september 2011

DORDRECHT - Trust mag met enige trots aankondigen dat het de komende drie seizoenen de officiële sponsor is van de DMHC Hockeyschool. De hockeyschool staat daarom vanaf september 2011 bekend als Trust/DMHC Hockeyschool.

 
De hockeyclub liet weten zeer verheugd te zijn met de sponsorovereenkomst. Trust geeft op deze manier een belangrijke bijdrage aan de toekomst van de jeugdafdeling en laat zien dat het de hockeyclub een warm hart toedraagt. Voor Trust past de sponsoring van DMHC volledig in het beleid van maatschappelijk verantwoord ondernemen.
 
DMHC (Dordrechtse Mixed Hockey Club) bestaat al sinds 1925 en is met bijna 900 leden de grootste hockeyclub van regio Zuid-Holland Zuid. Op de Trust/DMHC Hockeyschool maken kinderen vanaf 6 jaar op een speelse wijze kennis met hockey. Ze wennen aan het omgaan met stick en bal, het samenspelen, de spelregels en de technische basis van hockey. Op die manier streeft de hockeyclub er naar om al vanaf zo jong mogelijke leeftijd de technische vaardigheden van aspirant spelers te ontwikkelen.
 
Door de sponsoring van Trust is het mogelijk om de komende drie jaar ook te investeren in de opleiding van jeugdspelers tot Jeugd Hockey Trainer. De hockeyclub is er zeker van dat met de bijdrage van Trust dit ook het spelplezier ten goede zal komen. Omdat steeds meer kinderen al eerder kennis willen maken met deze mooie sport zal DMHC in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond in september starten met een speciaal programma binnen de Trust/DHMC Hockeyschool. Dit programma staat bekend als “Funkey Hockey” en is een pilot voor 4- en 5-jarigen.

Lees meer over:

dmhc hockeyschool
Deel dit bericht met je vrienden!