donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Aanrijding op N3

11 september 2011

DORDRECHT - Op de randweg N3 richting Papendrecht heeft zaterdagmiddag een aanrijding plaatsgehad waarbij 2 personenauto’s betrokken waren. Een 54-jarige vrouw uit Sliedrecht moest afremmen waarop de bestuurder achter haar dit te laat zag en op de auto botste. Deze bestuurder – een 28-jarige man uit Breda – was vermoedelijk onder invloed van drank dan wel drugs. Hij werd buiten de auto onwel en viel op het wegdek. Ambulancepersoneel bracht hem naar het ziekenhuis en de politie merkt hem aan als verdachte.

Er is bloed bij de man afgenomen in het ziekenhuis om te bezien welke stoffen er in zijn lichaam zaten ten tijde van de aanrijding.  De bestuurster die werd aangereden, kwam met de schrik vrij. Beide voertuigen raakten beschadigd.

Lees meer over:

n3 ziekenhuis papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!