donderdag 6 mei 2021

Alles over Dordrecht

18-jarige aangehouden na beledigen politie

11 september 2011

DORDRECHT - Een 18-jarige jongeman uit Dordrecht is in de nacht van zaterdag op zondag door de politie aangehouden wegens belediging. De jongeman vond het nodig passerende politieagenten op de Voorstraat uit te schelden. Hij werd staande gehouden en naar zijn identiteit gevraagd. De 18-jarige gaf een valse identiteit op waarop hij werd aangehouden.

Hij probeerde weg te komen maar de sprint van de politieagent was sneller en de jongeman werd alsnog in de kraag gevat. Hij verzette zich tegen zijn aanhouding en werd daarop geboeid naar het politiebureau gebracht. Na verhoor is hij op zondag weer heengezonden. Er wordt proces-verbaal opgemaakt. 

Lees meer over:

aanhouding Voorstraat
Deel dit bericht met je vrienden!