Saturday 18 September 2021

Alles over Dordrecht

Werkzaamheden Noordendijk

9 september 2011

DORDRECHT -In het weekend van 10 en 11 september krijgt de Noordendijk tussen de Baden Powellaan en de Oranjelaan een nieuwe laag asfalt. De aannemer start zaterdagavond om 20.00 uur en werkt door tot en met zondagnacht 24.00 uur door. Tijdens de werkzaamheden is dit gedeelte van de Noordendijk afgesloten voor verkeer. De afsluiting geldt niet voor het fietsverkeer.

De toplaag op de Noordendijk tussen de Baden Powellaan en de Oranjelaan is versleten en moet vervangen worden. De aannemer freest eerst de bovenste laag asfalt weg. Daarna kan een nieuwe toplaag worden aangebracht.

Omleiding
Tijdens de werkzaamheden wordt een omleiding ingesteld. Deze is met informatieborden aangegeven langs de kant van de weg. Verkeer uit Stadspolders wordt geadviseerd via de Provincialeweg te rijden. Bewoners in de omgeving van de Noordendijk zijn door de gemeente geïnformeerd over de werkzaamheden.

Deel dit bericht met je vrienden!