Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Tentcampagne komt naar Dordrecht'
07sep 2011

Tentcampagne komt naar Dordrecht

DORDRECHT -  De landelijke bekende tentcampagne van Stichting het Lichtpunt uit Voorthuizen komt voor het eerst naar Dordrecht.

De tentcampagne is van zaterdag 17 september t/m vrijdag 30 september april en wordt georganiseerd op het Amstelwijckterrein in samenwerking met een aantal Dordtse kerken/gemeenten. Dagelijks zijn er evangelisatie- en genezingsdiensten onder leiding van evangelist Bert Bruinekreeft. De avonden beginnen om 19.30 uur. Op de zondagen is er ook om 10.00 uur een dienst.

Vorig jaar werd de tentcampagne voor het eerst in de regio gehouden, namelijk in Papendrecht in het Vondelpark. Tijdens die 2 weken waren er een aantal genezingen, waaronder een vrouw die uit een rolstoel op stond.

Bert Bruinekreeft geeft aan: "Ik ben niet zelf degene die genezing geeft, dat kan God alleen. En ook wordt niet iedereen genezen, vaak duurt het langer of is er zelfs helemaal geen genezing, maar dat kan meerdere oorzaken hebben. Het allerbelangrijkste is dat mensen God weer leren kennen, want dat is een geestelijke genezing die eeuwigheidswaarde heeft!"

De toegang is gratis voor alle bijeenkomsten. Kijk voor meer info op www.tentcampagne.nlDeel dit bericht met je vrienden!