woensdag 8 december 2021

Alles over Dordrecht

DZS start vrijwillig een niveau lager

7 september 2011

DORDRECHT - De oefenpotjes zitten er op, voor DZS gaat het echte werk beginnen. De Dordtse zaalvoetballers, die een complete restyling achter de rug hebben, beginnen het seizoen 2011/2012 met een uitwedstrijd bij FCV in Valkenswaard.

De Dordtenaren kozen afgelopen seizoen voor een geheel nieuwe start. Veel spelers vertrokken en de selectie is opgevuld met jonge Dordtse zaalvoetballers. Zouhair Elyaakoubi en Jordany Martinus zijn gebleven -zij komen ook uit de eigen jeugd- en moeten het team gaan dragen. Ook de trainer is gebleven: Mohammed Belahcen.

Vanwege alle aanpassingen in de ploeg heeft DZS bij de voetbalbond aangegeven dat ze een niveau lager willen acteren. Ondanks de plaats in de middenmoot vorig seizoen in de Eredivisie, speelt DZS dit seizoen in de Eerste Divisie. Daarbij komt het onder meer uit tegen regiogenoot Eteha.

De uitwedstrijd in Valkenswaard begint om 21:10. Op 16 september speelt DZS voor het eerst thuis. Dan is Brabantia de tegenstander in de Reeweghal.

 

Lees meer over:

zaalvoetbal reeweghal dzs
Deel dit bericht met je vrienden!