zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Aanrijding tussen scooter en fietser

6 september 2011

DORDRECHT - Op het Van Eesterenplein in Dordrecht  heeft zondagavond een aanrijding plaatsgehad tussen een fietser en een scooterrijder. De 17-jarige scooterrijder uit Dordrecht reed op de scooter van een vriend. Hij reed  zonder helm over het voetgangersgebied.

Het 16-jarige meisje uit Dordrecht op de fiets kwam hij tegen. Hij dacht dat zij hem wel zag maar dit bleek niet zo. Hij trachtte uit  te wijken voor de fietser maar zij kwam toch ten val. Ze was aanspreekbaar, ambulancepersoneel kwam ter plaatse voor verzorging en onderzoek naar letsel aan hoofd, nek en knie.

Mogelijk zijn er getuigen geweest die het ongeluk hebben zien gebeuren. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Lees meer over:

aanrijding Eesterenplein
Deel dit bericht met je vrienden!