Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Verkoop appartementen Woonplan Newton van start'
05sep 2011

Verkoop appartementen Woonplan Newton van start

DORDRECHT - Op woensdag 7 september a.s. van 18.00 uur tot 21.00 uur start de verkoop van 69 koopappartementen die Heijmans in opdracht van Woonbron bouwt in het modernste stukje Dordrecht, het Leerpark. In de woonwinkel van Woonbron aan het Van Baerleplantsoen 26 kun je je verdiepen in het gevarieerde woningaanbod. Vanaf € 138.500 v.o.n. koop je in deze nieuwe wijk van Dordrecht een appartement.

De appartementen worden aangeboden in Koopgarant en Koopcomfort. Hierdoor heb je de garantie dat je je appartement altijd kunt verkopen. Woonbron koopt namelijk gegarandeerd binnen drie maanden je appartement terug. Leerpark wordt de modernste wijk van Dordrecht, met uitvalswegen, het centrum en de sportboulevard dichtbij.

Veel woonruimte en veel keuze
Het totale woonplan bestaat uit 123 appartementen. Hiervan zijn 69 appartementen te koop.
Er is voor elk wat wils, want er zijn elf verschillende typen appartementen variërend van circa 80 m² tot 116 m². De ruime appartementen liggen aan een groen nog aan te leggen park. Binnen de typen is er ook weer veel keuze uit ligging en indelingsmogelijkheden. Alle woningen hebben een buitenruimte, variërend van een loggia, balkon of een terras van 20 m².

Belangstelling
Woonplan Newton is een project van wooncorporatie Woonbron Dordrecht in samenwerking met Woonbron Ontwikkelbedrijf. Heijmans bouwt Newton in opdracht van Woonbron. De bouw is inmiddels gestart en de verwachte oplevering is in 2012. Tijdens de start verkoop kunnen geïnteresseerde kopers zich meteen inschrijven voor een appartement. Meer informatie op www.woonbron.nl/newton.
 Deel dit bericht met je vrienden!