dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Twee wethouders bij Grote Stadsdebat Dordrecht

4 september 2011

DORDRECHT -De wethouders Jasper Mos (VVD) en Piet Sleeking (Beter voor Dordt/BVD) wonen in elk geval aanstaande woensdag 7 september het tweede grote Stadsdebat bij.

De organisatoren hopen echter vooral om een gesprek of dialoog met de volle zaal van het Dordrechts Museum. De journalisten Thijs Blom en Kees thies proberen vanaf zeven uur de mensen los te maken in het debat na het openingswoord van voorzitter Hans Berrevoets.

Alle Dordtse media volgen het tweede Dordtse debat op een eigen wijze.

 

 

 

Persbericht:

De tweede editie van Het Grote Stadsdebat draait woensdag 7 september in het Dordrechts Museum om de bekendheid (of onbekendheid) van Dordrecht. Het debat begint om 19.00 uur. Het thema: 'Dordrecht is het mooiste geheim van Nederland'. En: Hoe trekken we meer bezoekers naar onze stad?

Het Grote Stadsdebat wordt georganiseerd door verschillende Dordtse media. Kees Thies (AD De Dordtenaar) en Thijs Blom (RTV Rijnmond) zorgen voor de presentatie. Het debat wordt ingeleid met columns van Gerben Baaij (directeur van Dordrecht Marketing) en publicist  en Dordrecht-kenner Jaap Bouman. Na de discussie is er volop gelegenheid om door te praten.

Debathap

De debatzaal gaat om 18.45 uur open, maar bezoekers zijn vanaf 17.00 uur al welkom in het restaurant van het museum. Restaurant Art en Dining haakt in op Het Grote Stadsdebat met een speciale debathap op het menu, die wel vooraf moet worden gereserveerd, telefoon: (078) 632 91 00.

Stadsdebat

In april vond de eerste editie van Het Grote Stadsdebat in het Dordrechts Museum plaats. Toen discussieerden meer dan tweehonderd Dordtenaren uit alle geledingen van de maatschappij over de toekomst van de Dordtse binnenstad. Na deze proef zetten de organisatoren vanuit de media zich ervoor in om elk kwartaal een debat over een bepaald thema te houden.

 

Deel dit bericht met je vrienden!