zondag 27 september 2020

Alles over Dordrecht

Beugelsdijk en Van der Dussen naar FC Dordrecht

31 augustus 2011 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - FC Dordrecht heeft op de laatste dag van de officiele transferdeadline een tweetal spelers weten toe te voegen aan de selectie. FC Dordrecht zal Donny van der Dussen en Tom Beugelsdijk voor een seizoen huren van ADO Den Haag. Eerder werden al Kevin Tano, Roderick Gielisse en Giorgio Achterberg gehuurd voor dit seizoen. Serhat Koksal gaat weer terug naar Den Haag. Hij komt daar niet aan spelen toe en er wordt dus gekeken of hij nog aan een andere club verhuurd kan worden of dat hij voor de Haagse beloften gaat spelen.

Tom Beugelsdijk is geen onbekende in Dordrecht. Afgelopen seizoen kwam de verdediger ook al op huurbasis uit voor de Schapekoppen. Beugelsdijk speelde een goed seizoen en werd zelfs door RTV Rijnmond gekozen tot speler van het jaar.

Donny van der Dussen is twintig jaar en een dynamische middenvelder. Bij FC Dordrecht hoop de talentvolle voetballer ervaring op te doen en speel minuten te maken.

Uiteraard is FC Dordrecht erg in zijn nopjes met het toevoegen van deze twee spelers. "De samenwerking met ADO Den Haag werpt zijn vruchten af. Het contact is goed en uiteraard zijn we erg blij met deze spelers," aldus Marco Boogers.

Sequeira naar Helmond Sport
Juanito Sequeira gaat spelen voor Helmond Sport. De middenvelder stond de afgelopen vijf seizoenen onder contract bij FC Dordrecht, maar daar kreeg hij na het afgelopen seizoen geen contractverlenging.

Sequeira, die zijn loopbaan in het betaald voetbal begon bij Excelsior, tekent een contract voor twee jaar in Helmond. In 156 duels maakte Sequeira zeven treffers voor Dordrecht.

Lees meer over:

voetbal FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!