woensdag 1 december 2021

Alles over Dordrecht

Jongens na achtervolging aangehouden

25 augustus 2011

DORDRECHT - Twee 17-jarige jongens uit Dordrecht zijn op 24 augustus op de Rijksstraatweg en de Brugweg aangehouden. Een agent zag hen bij de Zwijndrechtse brug samen op één scooter rijden en constateerde dat de bestuurder geen helm droeg én dat de kentekenplaat van de bromfiets ontbrak. Hij gaf de bestuurder een stopteken, maar die trok zich daar niets van aan. De jongen en zijn passagier stoven ervandoor, waarop de agent en gewaarschuwde collega’s de achtervolging inzette en in de omgeving uitkeken. Binnen een paar minuten waren de twee gevonden. Eén van de jongens was in zijn poging om te vluchten in een sloot gesprongen en was drijfnat. Uit onderzoek aan de scooter bleek dat deze mogelijk van diefstal afkomstig is. De jongens zijn in verzekering gesteld.

Lees meer over:

diefstal achtervolging scooter
Deel dit bericht met je vrienden!