dinsdag 7 december 2021

Alles over Dordrecht

Drie aanhoudingen bij voetbalwedstrijd

23 augustus 2011

DORDRECHT - Tijdens en na de voetbal wedstrijd FC Dordrecht-Willem II op 22 augustus heeft de Dordtse politie in totaal drie aanhoudingen verricht.

Een 19-jarige man uit Dordrecht werd Op de Twintighoeveweg aangehouden, nadat hij de voorruit van de supportersbus van Willem II met een steen had vernield. Agenten hadden hem binnen een paar minuten te pakken sloten hem in in een politiecel waar hij de nacht heeft doorgebracht. De man wordt verhoord. Twee mannen van 32 jaar uit Zwijndrecht en van 30 jaar uit Dordrecht werden aangehouden wegens samenscholing. Zij werdn in de loop van de avond weer heengezonden. De sfeer voor, tijdens en na de wedstrijd was over het algemeen rustig en gezellig.

Lees meer over:

voetbal aanhouding FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!