donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Afsluiting kruising Brouwersdijk met Jacob Marisstraat en P.A. de Genestetstraat

22 augustus 2011

DORDRECHT - Op maandag 29 augustus starten werkzaamheden om de tijdelijke bestrating bij de kruising van de Brouwersdijk met de Jacob Marisstraat en de P.A. de Genestetstraat te vervangen door asfalt. Hierdoor is het tot en met vrijdag 2 september niet mogelijk om gebruik te maken van dit kruispunt. Er wordt een omleidingroute ingesteld.


In 2010 is aan de voorzijde van cafetaria Joke een boom verplaatst en is de riolering in de P.A. de Genestetstraat vervangen. Hierna zijn de opgebroken straatdelen voorzien van tijdelijke betonstraatstenen. Dit was nodig, omdat de grond zich, na deze werkzaamheden, eerst moest ‘zetten’. Met het asfalteren van de rioolsleuf en de rijbaan naast cafetaria Joke is de herinrichting van dit kruispunt helemaal afgerond.


Tijdens de uitvoering probeert de gemeente de overlast tot een minimum te beperken.
Het binnen-parkeerterrein van de Van Goghstaete aan de Brouwersdijk is tijdens de werkzaamheden gewoon bereikbaar.

Meer informatie over de omleidingroute vindt u op www.dordrecht.nl/wegafsluitingen.

 

Deel dit bericht met je vrienden!