dinsdag 7 december 2021

Alles over Dordrecht

Verdachte van diefstal kliko aangehouden

18 augustus 2011

DORDRECHT - Een 29-jarige man uit Dordrecht is op 17 augustus aangehouden. Agenten zagen hem op de Prinses Julianaweg met een kliko aan zijn hand fietsen en vonden op de Prinses Beatrixtstraat dat het tijd werd voor een praatje. De verdachte verklaarde dat hij de kliko niet van hem was, maar van iemand anders en dat hij nu op weg naar deze persoon was om de container bij hem/haar af te leveren.

De agenten zochten vervolgens uit waar de kliko thuis hoorde en dat bleek een heel andere kant op te zijn dan de richting waarin de verdachte fietste. Hij werd daarop aangehouden op verdenking van diefstal van de kliko. De vuilcontainer is in beslaggenomen en de verdachte is heengezonden.

Deel dit bericht met je vrienden!