dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Man slaat vriendin en wordt aangehouden

16 augustus 2011

DORDRECHT - Een 40-jarige man uit Dordrecht is op 15 augustus in zijn woonplaats aangehouden. Hij zou diezelfde dag op de Spuiweg zijn 18-jarige vriendin in haar gezicht hebben geslagen. Door de klap viel ze en kwam ze op haar rug en achterhoofd terecht. Ambulancepersoneel heeft haar nagekeken, maar het slachtoffer hoefde niet naar het ziekenhuis.

Twee toezichthouders van de gemeente waren ten tijde van de mishandeling in de buurt en stuitten bij toeval op het slachtoffer. Eén van hen ontfermde zich over haar en de ander ging op zoek naar de verdachte. Die werd in de buurt gevonden en aan de politie overgedragen. De man is na verhoor heengezonden en de politie heeft proces-verbaal opgemaakt.

Lees meer over:

mishandeling aanhouding spuiweg
Deel dit bericht met je vrienden!