FC Dordrecht krijgt te weinig bij FC Emmen

13 augustus 2011

DORDRECHT - FC Dordrecht heeft ook de tweede competitiewedstrijd van het seizoen niet gewonnen. De Dordtenaren, die in de tweede helft veel beter waren, bleven bij FC Emmen steken op een 1-1 gelijkspel.

De Dordtenaren keken bij FC Emmen snel tegen een achterstand aan. Ruud ter Heide benutte een strafschop na een handsbal van Roderick Gielisse. Diezelfde Ter Heide had de bezoekers nog meer pijn kunnen doen, maar gelukkig voor de ploeg van trainer Theo Bos stond het vizier van de aanvaller niet op scherp.

Gaandeweg de eerste helft kwam FC Dordrecht beter in het duel en de gelijkmaker van Cecilio Lopes was verdiend: 1-1.

In de tweede helft dwong het sterkere FC Dordrecht de thuisploeg terug op eigen helft. Het offensief leverde kansen op. Curiel, Cecilio Lopes en Jeffrey Rijsdijk weigerden de gasten op voorsprong te zetten.

Ook Santy Hulst wist de uitblinkende doelman Harmen Zeinstra niet te verschalken. De sluitpost was ook attent op een inzet van Johan Versluis, waardoor FC Dordrecht slechts met een punt huiswaarts keerde.