woensdag 1 december 2021

Alles over Dordrecht

VVV-layar Zuid-Holland

11 augustus 2011

ZUIDHOLLAND - Het gevarieerde aanbod van attracties en bezienswaardigheden in Zuid-Holland is door de VVV’s in Zuid-Holland gebundeld in de gratis layar ‘VVV Zuid-Holland’. Met deze layar kun je direct op je smartphone zien welke attracties en bezienswaardigheden zich in je nabije omgeving bevinden, inclusief praktische informatie als openingstijden en de route er naar toe. De gegevens komen direct uit de Toerische Databank Zuid-Holland, die dagelijks geactualiseerd wordt door de samenwerkende VVV’s van Zuid-Holland. Toeristisch-recreatieve bedrijven kunnen ook zelf (met een inlog-code) hun gegevens updaten in deze databank.

Het programma Layar is te downloaden via de App Store. Binnen Layar kun je de ‘VVV Zuid-Holland Layar’ gratis downloaden. Bij het openen hiervan zie je meteen op je smartphone welke horecabedrijven, musea, attracties en andere bezienswaardigheden er in je directe omgeving zijn. Deze worden getoond op een kaart, maar ook in cameramodus. Door een locatie aan te klikken krijg je meteen alle praktische informatie te zien en zelfs links naar beoordelingen van consumenten. Via de knop ‘breng mij daar’ wordt een routekaart naar de gekozen locatie getoond.

Lees meer over:

vvv
Deel dit bericht met je vrienden!