zaterdag 27 februari 2021

Alles over Dordrecht

Vijf verdachten met gestolen auto aangehouden

6 augustus 2011

DORDRECHT - Drie mannen van 18, 20 en 24 jaar en twee jongens van 17 jaar, allen uit Dordrecht, zijn op 4 en 5 augustus in Dordrecht aangehouden. De twee jongens en de 18 jarige werden op 4 augustus in de wijk Stadspolders aangehouden, nadat bij een auto gezien waren die recentelijk in Rotterdam was gestolen. Toen agenten een kijkje gingen nemen, stoven de drie weg.

De 18-jarige werd probleemloos door een agent aangehouden, één van de twee 17-jarigen werd door een omstander tegengehouden en aan de politie overgedragen. De andere minderjarige werd op aanwijzen van omstanders in bosschages gevonden. Hij werd door een agent aangehouden die in de achtervolging van deze verdachte een fiets van een omstander had gevorderd en vervolgens achter hem aan was gereden. De drie werden onder dankzegging aan het publiek door de agenten naar het politiebureau meegenomen.

Uit het onderzoek kwamen nog twee namen van verdachten naar voren. Deze 20 en 24-jarige Dordtenaren werden de volgende dag aangehouden. De verdachten zijn allen naar de politie in Rotterdam overgebracht. De auto is in beslaggenomen.

Lees meer over:

Stadspolders
Deel dit bericht met je vrienden!