woensdag 1 december 2021

Alles over Dordrecht

Man slaat bejaarde vrouw en wordt aangehouden

6 augustus 2011

DORDRECHT - Een 32-jarige man uit Rotterdam is op 5 augustus op de Beverwijckstraat aangehouden. Kort daarvoor had hij daar een 70-jarige bewoonster van het aldaar gelegen bejaardentehuis op haar borst geslagen. Het slachtoffer stond op dat moment voor een liftdeur en ze ging in de ogen van de verdachte kennelijk niet snel genoeg opzij toen hij de lift in wilde stappen.

Daarop kreeg de vrouw een klap. De politie werd gewaarschuwd en de man werd aangehouden. Dat ging niet zonder slag of stoot. De man wilde per se niet geboeid worden en verzette zich hevig. In de worsteling die volgde, beet hij een agent in zijn been die daarop de verdachte een trap gaf. Uiteindelijk kon de man enigszins rustig mee naar het politiebureau. Na een paar uur cel en verhoor is hij heengezonden. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt.

Deel dit bericht met je vrienden!