dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

Leve de molenweek

5 augustus 2011

DORDRECHT - Tijdens de Molenweek die de Bibliotheek A tot Z van 5 t/m 10 september organiseert in vestiging Alblasserdam, gelden speciale kortingen voor alle leden van de Bibliotheek A tot Z in Alblasserdam, Dordrecht en Zwijndrecht!

Avondrondvaart langs verlichte molens
Tijdens de Molenweek van 5 t/m 10 september zijn de molens van Kinderdijk ’s avonds verlicht. Speciaal voor leden en bezoekers van de Bibliotheek A tot Z is er daarom op woensdag 7 september en vrijdag 9 september om  21.30 uur een avondrondvaart langs dit mooie schouwspel. Iedereen is welkom om onder het genot van een hapje, drankje en passend entertainment te genieten van de tocht. Voor leden bedraagt de boottocht € 5,- en voor niet-leden € 7,50. Vertrek is vanaf de centrale parkeerplaats Kinderdijk, Nederwaart 1. Kaarten zijn vanaf maandag 22 augustus te koop in bibliotheekvestiging Alblasserdam.

Korting op bezoek aan Wisboomgemaal
Elk lid van de Bibliotheek A tot Z krijgt van 5 t/m 10 september een korting van € 1,50 op een bezoek aan de bezoekersmolen en het bezoekerscentrum Wisboomgemaal in Kinderdijk. Volwassenen betalen nu € 4,50, kinderen van 6 tot 12 jaar € 3,-, bezoek voor kinderen tot 6 jaar is gratis. De kortingskaart is vanaf maandag 22 augustus verkrijgbaar in alle vestigingen van de Bibliotheek A tot Z op vertoon van een geldige bibliotheekpas.

Lees meer over:

bibliotheek molenweek
Deel dit bericht met je vrienden!