woensdag 23 september 2020

Alles over Dordrecht

Rivas Zorggroep breidt aanbod uit met particuliere zorg

4 augustus 2011

DORDRECHT - Inwoners uit het hele werkgebied van Rivas Zorggroep kunnen vanaf heden bij Rivas ook terecht voor particuliere zorg. Hiermee breidt Rivas haar aanbod voor zorg aan huis verder uit. Met particuliere zorg van Rivas bepalen cliënten zelf welke soorten begeleiding en zorg ze in willen zetten: persoonlijke verzorging, verpleging en/of hulp bij het huishouden. Dit kan voor twee tot zelfs 24 uur per dag.

Particuliere zorg thuis
Rivas heeft jarenlange ervaring in de thuiszorg. ‘Inwoners kunnen bij Rivas nog steeds terecht voor de reguliere thuiszorg en hulp bij het huishouden’, vertelt Daniëlle Boon, relatiemanager particuliere zorg. ‘Particuliere zorg is hierop een aanvulling en met name bedoeld voor mensen die geen indicatie hebben voor de zorg en/of hun zorg helemaal in eigen beheer willen regelen. Deze particuliere zorg financieren ze dan zelf.’

Hulp, begeleiding en zorg
Mensen kunnen met particuliere zorg gebruikmaken van een uitgebreid aanbod aan hulp, begeleiding en zorg. ‘De wensen en vragen verschillen per persoon. Daarom maken we altijd eerst vrijblijvend persoonlijk kennis’, gaat Daniëlle verder. ‘Op basis van dat gesprek brengen we de zorgvraag in beeld en bieden daarvoor een passende oplossing. De oplossingen lopen uiteen van zorg voor 24 uur per dag tot het eenmalig begeleiden van een cliënt naar bijvoorbeeld het ziekenhuis.’ 

Eigen zorgverlener kiezen
Cliënten kiezen bij Rivas zelf hun zorgverlener(s). ‘Het is belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen. Daarom maken ze vooraf kennis met een aantal zorgverleners van hun keuze. Deze beschikken allemaal over de kwaliteiten om aan de zorgvraag te kunnen voldoen’, zegt Daniëlle. ‘Uiteindelijk kiest de cliënt zelf zijn zorgverlener.’

Meer informatie
Voor meer informatie over of het maken van een afspraak om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken: Rivas Zorglijn 0900-8440 (lokaal tarief) of www.rivas.nl.
 

Lees meer over:

rivas
Deel dit bericht met je vrienden!