Alles over Dordrecht...
01aug 2011

Bedrijven kunnen zich aanmelden voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Award

DORDRECHT - Dordtse Bedrijven die een koploperspositie innemen op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) maken kans op dé MVO-award 2011. De MVO-award wordt dit najaar uitgereikt aan de hand van de selectie van de vakjury en een publieksstemming. Voor de voorwaarden en overige informatie kijk op de website www.fairtradegemeentedordrecht.nl. Aanmelden of voordragen van bedrijven kan tot uiterlijk 1 september 2011 via info@fairtradegemeentedordrecht.nl.

Dordrecht is een Fairtrade Gemeente. Kortweg houdt dit in dat er veel aandacht is voor eerlijke handel. Een van de criteria om deze eervolle titel te behouden is aandacht schenken aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

De MVO-award wordt georganiseerd door Fairtrade Gemeente Dordrecht die MVO in Dordrecht wil stimuleren en bedrijven die op dit gebied een koploperspositie innemen, in het duurzame zonnetje willen zetten. De MVO-award wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage uit het Rabofonds van Rabobank Drechtsteden.

Zie ook:
Gemeente blijft Fairtrade ondersteunen (vr, 11 mrt 2011)
Opening Fairtrade winkelroute (ma, 8 nov 2010)
Dordrecht krijgt titel Fair Trade Gemeente (vr, 8 okt 2010)


Deel dit bericht met je vrienden!