woensdag 1 december 2021

Alles over Dordrecht

FC Dordrecht veegt Papendrecht van de mat

1 augustus 2011 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - FC Dordrecht heeft zaterdag de laatste wedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen gewonnen. In het eigen stadion werd eersteklasser en buurman VV Papendrecht met 7-0 van de mat geveegd.

Lange tijd leek het erop dat Dordrecht weleens een moeilijk middagje kon gaan beleven aan de Krommedijk. De Papendrechters vochten voor elke meter en hielden 44 minuten lang knap stand. Vlak voor rust viel toch de Dordtse goal via Jesse Mayele.

Na de thee was het verzet van de eersteklasser gebroken. Onder leiding van Renaldo Jongebloet, die tweemaal scoorde, werd de score uitgebouwd naar 7-0. Shayron Curiel, Nick Coster, Johan Versluis en Cecilio Lopes maakten de overige doelpunten.

Vrijdag 5 augustus gaan de Dordtenaren daadwerkelijk aan het seizoen beginnen. FC Volendam komt die dag op bezoek in het GN Bouw stadion. De aftrap van het duel is om 20:00 uur.

Lees meer over:

voetbal papendrecht FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!